Kultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

Shpallet Konkurs për ndarjen e çmimit shtetëror “11 Tetori”

Këshilli për ndarjen e çmimit shtetëror “11 Tetori”, me të cilin jepet mirënjohja më e madhe për vepër jetësore në sferën e shkencës, artit, biznesit dhe në veprimtari të tjera me interes publik e shpalli konkursin për ndarjen e çmimit për vitin 2021. Konkursi zgjat nga 6 deri më 31 gusht, ndërsa nismat e pakompletuara dhe nismat dhe propozimet (punimet, librat, publikimet etj.) të dorëzuara pas afatit të përcaktuar për pranim nuk do të shqyrtohen.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle