0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

Shoqëritë e sigurimeve kanë paguar 10.2 milionë euro komisione për shitje ndërmjetësve të tyre

Duke përdorur shërbimet e ndërmjetësuesve të sigurimit (shoqëritë e brokerimit në sigurimeve, shoqëritë e përfaqësimit në sigurime dhe agjentët e sigurimeve), policëmbajtësit kanë investuar 42 milionë euro në polica të sigurimit jo-jetë në gjashtëmujorin e parë të këtij viti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle