0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Shoqatat e qytetarëve dolën në protestë: T’i themi “jo” kursimit në llogari të shëndetit të njerëzve

Në kohë të krizës, përballemi me shkurtime të shërbimeve shëndetësore, shkurtime në parandalim të sëmundjeve, buxhete të pamjaftueshme për mjekim për grupe të ndryshme të pacientëve, qytetarë të përjashtuar nga qasja drejt mbrojtjes themelore shëndetësore dhe e tërë kjo prezantohet si kursim dhe punë ekonomike, alarmuan shoqatat e qytetarëve në protestën e sotme para Qeverisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle