0_Sport,Portal SQFutboll SQSport SQ

Shoqata për mbrojtjen e të drejtave të njeriut kërkojnë kompensim prej 440 milionë dollarë nga FIFA

Amnesti Interneshënëll (AI) dhe Shoqata tjera për mbrojtjen e të drejtave të njeriut kanë ftuar FIFA-n të ndajë 440 milionë dollarë si kompensim për punonjësit në Katar për shkak të “shkeljes së të drejtave të njeriut” gjatë kohës së përgatitjeve për Kampionatin botëror në futboll në Katar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle