0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) zgjedh kryetar

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) në kuvendin e sotëm zgjedhor, që mbahet në h. “Aleksandar Pallas” në Shkup, duhet të zgjedh kryetar për mandatin e ardhshëm katërvjeçar, si dhe anëtarë të organeve dhe trupave të Shoqatës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle