0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQShoqëri SQ

Shkupi bëhet me dy mure të ligjshme

Qyteti i Shkupit, në kuadër të kandaturës për Kryeqytet evropian për Kulturë për vitin 2028, cakton dy mure të ligjshme për shfrytëzim të lirë nga artistët e rrugës për të shkruar dhe vizatuar grafite, piktura murale, tekste dhe të ngjashme. Ato janë muri në rrugën "Vojvoda Vasil Çakalarov" ("Adolf Ciborovski") pas "Replek" dhe muret në të dy anët e bulevardit "Goce Delçev" nën ish-shtëpinë e mallrave "Most", sot Universiteti i Evropës Juglindore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle