0_Sport,Portal SQFutboll SQSport SQSport.Slajder SQ

Shkollat egjiptiane vendosin lëndën “Mohamed Salah”

Sukseset e mëdha të cilat në karrierë po i arrin futbollisti Mohamed Salah, do të mësohen si lëndë arsimore në shkollat fillore dhe të mesme egjiptiane, si inspirim shtesë për nxënësit që të arrijnë suksese në jetë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle