0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

“Shkolla udhëtuese” në Shkup dhe Tetovë

Punëtori për ruajtjen e gjuhës kroate për fëmijët e moshës midis nëntë dhe gjashtëmbëdhjetë vjeç prej sot deri të dielën do të mbahet në disa lokacione në Shkup dhe Tetovë në suaza të projektit "Shkolla udhëtuese", që e organizojnë Mëmëdheu i mërgimtarëve të Republikës së Kroacisë me Bashkësinë e kroatëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Shoqatën e kroatëve Dega "Shkup" dhe shoqatën maqedono-kroate "Tetovë".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle