0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQW_Media SQ

Shkolla për gazetari e MIA-s sërish aktive me trajnim për mbrojtjen e të dhënave personale

Në kuadër të Shkollës për gazetari, Agjencia e informacionit për media (MIA) dhe Agjencia për mbrojtjen e të dhënave personale (AMDHP) sot organizojnë trajnim për gazetarë për mbrojtjen e të dhënave personale, me theks të veçantë në ligjin e ri për mbrojtje e të dhënave personale, që hyri në fuqi ditën e djeshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle