0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Shkalla mesatare e interesit të kredive të përgjithshme 4,35%, i depozitave 0,17%

Trendi i zvogëlimit të shkallës mesatare të interesit  të kredive të përgjithshme vazhdoi edhe në janar të vitit 2022. Ajo u reduktua në nivel prej 4,35%. Shkalla mesatare e interesit  të depozitave të përgjithshme arrin 0,71%, informoi sot Banka Popullore në një kumtesë për lëvizjet më të rëndësishme te shkallët e interesit të bankave dhe kursimoreve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle