0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQZgjedhjet Lokale 2021

Shilegov: Subjektet afariste në Qytetin e Shkupit gjithnjë do të kenë partner të gatshëm tu dalë në ndihmë kërkesave të tyre

- Subjektet afariste në Qytetin e Shkupit gjithnjë do të kenë partner biznesi i gatshëm tu dalë në ndihmë kërkesave të tyre, sepse vetëm me bashkëpunim të përbashkët dhe mbështetje të ndërsjellë mundemi më lehtë të përballemi me sfidat e ardhshme ekonomike, por dhe bashkërisht të punojmë në përforcimin e gjithë ekonomisë dhe krijimin e klimës optimale të biznesit në Shkup, tha kryetari dhe kandidati i LSDM-së për Shkupin në zgjedhjet e ardhshme lokale, Petre Shilegov në takimin e sotëm me përfaqësues të Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle