0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPartitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Shilegov: Skena e hapur kulturore në Parkun e Qytetit do të jetë krenaria e re e Shkupit

Në Parkun e Qytetit sot Qyteti i Shkupit e vendosi njërën prej tri skenave verore të dedikuara për mbajtjen e ngjarjeve kulturore në hapësira të hapura. Bëhet fjalë për skenë mobile dhe multifunksionale në hapësirë të hapur, me profile lëvizëse çeliku, ideale për mbajtjen e ngjarjeve muzikore, ekspozitave, shfaqjeve teatrale, performancave artistike dhe tubimeve të tjera të ndryshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle