Politikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Shilegov në Gjorçe Petrov: Të zgjedhim vazhdimësinë për Shkupin evropian, të rregulluar dhe të gjelbërt

Kryetarët e komunave të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov dhe të komunës së Gjorçe Petrovit, Aleksandar Naumoski, të cilët po luftojnë për mandat të dytë në zgjedhjet lokale 2021, sonte patën takime me qytetarët e kësaj komune. Ata u shoqëruan nga bartësit e listave për këshilltarë për Shkupin, Sofija Pejkova dhe për Gjorçe Petrovin, Ilija Spasovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle