0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQTekste origjinale SQ

SHGM – KEMM: Qasje stigmatizuese dhe nënçmuese e Apasievit ndaj gazetarëve

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Këshilli për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KEMM) e dënojnë sjelljen jo korrekte dhe të ashpër të deputetit Dimitar Apasiev ndaj gazetarëve, duke u shërbyer me fjalim stigmatizues dhe diskriminues dhe duke i quajtur gazetarët "prostituta", në shenjë të pakënaqësisë për mënyrën se si raportojnë nga konferenca ndërqeveritare në Bruksel. Me vetë këtë, si deputet aktual dhe lider i një partie politike, ndikon negativisht ndaj lirisë së shprehjes dhe cilësisë në debatin publik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle