0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Shënohet Dita Evropiane për Luftë Kundër Trafikimit me Njerëz dhe 20-vjetori i themelimit të Komisionit nacional për luftë kundër trafikimit me njerëz dhe migrimit ilegal

Koordinatorja kombëtare për Luftë Kundër Trafikimit me Njerëz dhe Migrim Ilegal dhe sekretarja shtetërore e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Magdalena Nestorovska, së bashku me anëtarët e Komisionit Kombëtar me ngjarje rasti e shënoi Ditën Evropiane për Luftë Kundër Trafikimit me Njerëz përmes promovimit të punës së Komisionit nacional në 20 vitet e kaluara.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle