0_Web_Aktuale SQBiznes SQEkonomi SQ

Shënimi i Ditës botërore të ushqimit

Organizata për ushqim dhe bujqësi pranë Kombeve të Bashkuara (FAO) në bashkëpunim me SHF “Krste Petkov Misirkov” dhe Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujerave sot organizon ngjarje në fshatin Egri të Manastirit me rastin e shënimit të Ditës botërore të ushqimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle