0_Web_Ballina – Sllajder SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

SHBA-ja e rriti vlerën e grantit për partneritet me Maqedoninë e Veriut prej 8,2 milionë në 56,6 milionë dollarë

- Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të 108-të e shqyrtoi dhe miratoi informacionin për nevojën për lidhje të tekstit të ri të harmonizuar të Amendamentit nr.1 të Marrëveshjes për Grant për Partneritet për Zhvillim ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, dhe e autorizoi ministrin e Financave, Fatmir Besimi që ta nënshkruajë marrëveshjen me amendamentin e ri sipas të cilit USAID-i e rrit kontributin e përgjithshëm të planifikuar prej 8.258.792 dollarë në 56.610.000 dollarë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle