Evropë SQEvropë.Portal SQ

Sharl Mishel propozon formimin e një bashkësie evropiane gjeopolitike

Kryetari i Këshillit Evropian, Sharl Mishel, sot propozoi formimin e një bashkësie gjeopolitike evropiane që do të kontribuojë në bashkëpunim më të ngushtë dhe më të fortë ndërmjet vendeve evropiane, përfshirë Ballkanin Perëndimor, në zgjidhjen e sfidave të përbashkëta, promovimin e paqes, stabilitetit dhe sigurinë e kontinentit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle