0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

Shaqiri: Tre qendrat rajonale të arsimit dhe aftësimit profesional shndërrohen në qendra ekskluzive për arsimimin e kuadrove

Tre qendrat rajonale të arsimit dhe aftësimit profesional janë shndërruar në institucione arsimore lider për formimin profesional të nxënësve dhe qytetarëve dhe mbeten një nga prioritetet kryesore të Ministrisë së arsimit dhe shkencës. Aktualisht po bëhet rekonstruimi i dy qendrave rajonale, në Kumanovë dhe Ohër, ndërsa do të pasojë edhe tenderi për rekonstruimin e Qendrës Rajonale në Tetovë. Synimi ynë është që në kuadër të reformave të arsimit të mesëm profesional t'i zhvillojmë ato në qendra ekskluzive, inovative dhe relevante, ku do të arsimohen kuadro që do të përmbushin kërkesat e tregut të punës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle