0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Shaqiri: Ta vlerësojmë çdo kontribut për zhvillimin e shkencës, sepse pa të nuk ka përparim të vendit

Pa shkencë, nuk ka përparim. Prandaj duhet vlerësuar në mënyrë të veçantë, çdo individ, organizatë apo institucion që merret me kërkim shkencor, sepse bëhet fjalë për subjekte që kontribuojnë dukshëm në zhvillimin e përgjithshëm socio-ekonomik të vendit. Çdo veprimtari kërkimore-shkencore paraqet një aktivitet për një arritje të re që do të jetë e dobishme për gjetjen e një zgjidhjeje të re për sfidakonkrete. Pikërisht këtë bën Instituti për trashëgimi shpirtërore dhe kulturore të shqiptarëve në Shkup dhe prandaj unë por besoj edhe publiku i gjërë, jemi të kënaqur me punën e tij.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle