0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Shaqiri: Realizojmë me sukses arsimin dual, numri i nxënësve që e zgjedhin atë është në rritje të vazhdueshme

“Jemi në fillim të një serie të re dialogu mes pushtetit qendror, pushtetit lokal dhe kompanive për të përcaktuar nevojat reale për profile të caktuara profesionale. I inkurajojmë kompanitë të mbështesin arsimin dual në nivel lokal, sepse në atë mënyrë investojnë në kuadrin profesional që u nevojitet”, tha ministri Shaqiri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle