0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Shaqiri në ngjarjet që janë pjesë e dialogut mes MASH dhe institucioneve kompetente për arsim

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri sot do të marrë pjesë në ngjarjet në Tetovë dhe Gostivar, që janë pjesë e dialogut mes MASH dhe institucioneve tjera kompetente në fushën e arsimit, me kryetarë komunash dhe përfaqësues të pushteteve lokale, sektorin e biznesit, përfaqësues të shkollave të mesme profesionale dhe organizata ndërkombëtare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle