0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Shaqiri: MSHIA dhe “Mastercard” prezantojnë shërbimin kombëtar për identifikimin digjital në mbështetje të rritjes së ekonomisë digjitale

- Falë partneritetit ndërmjet Mastercard-it dhe Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës (MSHIA) - i prezantuar së pari në fillim të vitit 2020-të, janë të disponueshëm identifikimi digjital dhe shërbimet përkatëse, siç janë nënshkrimi digjital dhe verifikimi i dokumenteve për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle