0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Shaqiri: Misioni ynë është të ofrojmë kushte të barabarta për të gjithë studentët

Ministria e Arsimit dhe Shkencës është partnere e komunave dhe shkollave. Misioni ynë është të ofrojmë kushte të barabarta për të gjithë nxënësit në Maqedoninë e Veriut dhe në të njëjtën kohë të ndjekim trendet arsimore botërore. Besoj se me pushtetin vendor, me partnerët tanë ndërkombëtarë dhe me të gjithë donatorët do të arrijmë të rrisim cilësinë e arsimit në vendin tonë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle