0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Shaqiri: Bashkë me komunat jemi duke zhvilluar sistem edukativo-arsimor cilësor dhe të drejt

- Ministria e Arsimit dhe Shkencës përfshin vetëqeverisjen lokale në përcaktimin e prioriteteve kombëtare të zhvillimit dhe reformës. Në punëtori me kryetarët e komunave , e organizuar për vizionimin e zhvillimit dhe transformimit të sistemit edukativo-arsimor ministri i Arsimit dhe Shkencës Jeton Shaqiri theksoi se krijimi i politikave me konsultime të gjera me të gjitha palët e interesuara është parim i punës së kësaj Qeverie dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle