0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Shaqiri: Agjencia digjitale- shtysë kryesore e proceseve drejt shoqërisë dhe administratës digjitale

Pas konsultimeve intensive me palët e interesuara nga vendi dhe jashtë vendit, vendosëm në Regjistrin e unifikuar nacional elektronik të RMV-së (ENER) Ligjin për sigurinë e rrjeteve dhe sistemeve të informacionit, i cili, për herë të parë në Republikën e Maqedonisë së Veriut do të krijojë Agjencinë digjitale - si shtytësin kryesor të proceseve drejt një shoqërie dhe administrate digjitale, bëri të ditur ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle