0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQPolitikë SQShkup SQShoqëri SQ

Shahpaska: Shërbimin e ndihmës dhe kujdesit në shtëpi e afrojmë tek personat e moshuar

Shërbimin e ndihmës dhe kujdesit në shtëpi e afrojmë tek të moshuarit në shtëpinë e tyre. Ai është krijuar në pajtim me nevojat e tyre, të individualizuara në drejtim të mbështetjes në fushën e mirëmbajtjes së higjienës personale, ushqimit, blerjes së ushqimit, sigurimit të ilaçeve për shëtitje brenda dhe jashtë shtëpisë, cilat janë nevojat themelore të të moshuarve mbi 65 vjeç, tha sot ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska në ndarjen e licencës për kryerjen e aktivitetit nga mbrojtja sociale, gjegjësisht për kryerjen e shërbimit të ndihmës dhe kujdesit në shtëpinë për të moshuarit në komunën e Butelit dhe Çuçer Sandevës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle