0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Shahpaska: Përparimi i cilësisë së kuadrit profesional është parakusht për arsimin cilësor parashkollor

Ngritja e cilësisë së shërbimeve në arsimin parashkollor dhe kujdesi që duhet të sjellë arritje më të mëdha arsimore, zhvillim personal dhe përfshirje sociale të fëmijëve, ishte tema e takimit të sotëm të ministres së Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska me ekipin e ekspertëve i cili punon në Projektin "Ngritja e cilësisë së arsimit dhe kujdesit parashkollor", i financuar  në suaza të Aksionit 4 "Arsim, punësim dhe politikë sociale", nga Programi aksionar i IPA 2017.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle