0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Shahpaska: Përfshirja e fëmijëve me pengesa në të dëgjuarit dhe të folurit në kopshte është prioritet kryesor

Përfshirja e plotë e të gjithë fëmijëve në arsimin parashkollor është prioritet më i rëndësishëm dhe qëllimi themelor për të cilin ne po punojmë intensivisht, tha ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska në takimin e sotëm me përfaqësuesit e Lidhjes nacionale të personave të shurdhër dhe personave me dëgjim të dobët në Republikën e Maqedonisë të Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle