0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Shahpaska në takim me drejtoreshën rajonale të UN Woman për Evropë dhe Azinë Qendrore, Alia El Jasir

Bashkëpunimi i vazhdueshëm dhe ngritja e kapaciteteve për buxhetimin e përgjegjshëm gjinor ka bërë që vendi të jetë lider në rajon sa i përket integrimit të perspektivës gjinore në planifikimin strategjik, krijimin e politikave dhe proceset e buxhetimit, theksoi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska në takimin e sotëm me drejtoreshën rajonale të UN Woman për Evropën dhe Azinë Qendrore, Alia El Jasir.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle