0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Shabani: Inkurajojmë pjesëmarrje në Horizont Evropa, ajo është mundësi për bashkësinë e biznesit dhe qendrat shkencore-hulumtuese të mësojnë nga më të mirët në BE

– Me rëndësi të jashtëzakonshme është integrimi i shtetit në sferën evropiane hulumtuese, arsimore dhe inovative përmes Programit të ri Horizont Evropa. Për këtë është e rëndësishme që Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut është koordinator i projektit në të cilin janë të përfshirë shtatë partnerë nga shumë shtete evropiane. Në këtë mënyrë do të krijohen mjete të reja për përsosje të aftësive tashmë të fituara për efikasitet energjetik të kuadrit ekzistues dhe të ardhshëm në industrinë ndërtuese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle