0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQShoqëri SQ

SHA EMV javën e ardhshme zyrtarisht do ta ndërmarrë menaxhimin me BEG dhe ngrohtoren Shkup Veri

SHA EVM i përshëndet masat të cilat i ndërmerr Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe KRRE-ja për tejkalimin e krizës me furnizim me energji elektrike dhe të krizës me furnizim me energji për ngrohje.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle