0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

SHA EMV: Janë siguruar 25 milionë euro për ndërtimin e EF Manastir-1 dhe EF Oslomej-2

SHA EMV firmosi marrëveshje me BERZH-in për linjë të volitshme kreditore  për ndërtimin e dy elektranave fotovoltaike, EF Manastir-1 prej 20 megavat dhe EF Oslomej-2 prej 10 megavat. Ndërtimi i dy elektranave do të kushtojë  rreth 25 milionë euro, nga të cilat 5,7 milionë euro do të jenë grant nga Komisioni Evropian, që e zvogëlon kredinë dhe vetë shpenzimet e ndërtimit për 20 për qind.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle