0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQKorrespondentë MaqedoniShoqëri SQ

Sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit fillon nga 15 dhjetori, janë përmirësuar kushtet për skijim dhe parkim

- Sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit do të fillojë më 15 dhjetor paralajmëruan përfaqësuesit e ELEM Turs dhe Ministrisë së Ekonomisë gjatë vizitës së sotme të qendrës së skijimit së bashku me gazetarët me qëllim që të shikohen  punët e reja që janë bërë në drejtim të modernizimit të kushteve për skijim, udhëtim dhe qëndrim. Shfrytëzimi i ski-ashensorëve më 15 dhe 16 dhjetor  me rastin e fillimit të sezonit do të jenë falas.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle