0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Sërish protestë e banorëve të Kumanovës, kërkojnë ndërtimin e rrugës alternative dhe urës, sinjalizim derisa zgjat sanimi i “urës Iskrin”

Sërish, sot protestuan banorët e fshatrave të komunës së mëparshme Orashac dhe pronarët e shtëpive të uikendit të cilët kërkojnë ndërtimin e rrugës alternative adekuate,  urë dhe sinjalizim derisa zgjat sanimi i "Urës Iskrin". Ata thonë se asnjë institucion nuk u është drejtuar pas protestës të hënën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle