0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQSport SQ

Seminar i parë rajonal i gjyqtarëve në organizim të Federatës së Futbollit të Maqedonisë

Nëntë shtete të rajonit, të përfaqësuara me nga dy treshe gjyqësore, një treshe gjyqësore meshkuj dhe një me femra, janë pjesë e seminarit të parë fitnes rajonal në organizim të Federatës së futbollit të Maqedonisë i cili mbahet në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle