0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

SEFF shndërrohet në forum për shkëmbim të ideve – rekomandimet do të bëhen pjesë e dokumenteve strategjike

Qeveria sot gjatë mbledhjes së rregullt, miratoi rekomandimet për përshpejtimin e rritjes, konsolidimin fiskal në periudhë afatmesme, qeverisjen e mirë dhe kohezionin fiskal, zhvillimin e kapitalit njerëzor, zvogëlimin e ekonomisë joformale etj, që rezultuan nga Konferenca e organizuar nga Ministria e Financave në fillim të këtij muaji në kuadër të Forumit ekonomik dhe financiar (SEFF).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle