0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMKD-AL SQ

SEFF: Mbështetja ndaj qytetarëve dhe biznesit dhe ruajtja e stabilitetit janë sfidat makroekonomike

Mbështetja e standardit të qytetarëve, ndihma e biznesit dhe ruajtja e stabilitetit janë sfidat makroekonomike që vijnë nga kriza energjetike dhe e çmimeve. Objektivat e politikës fiskale, të zbatuara nga Ministria e financave, synojnë t'u përgjigjen këtyre sfidave në afat të shkurtë dhe në rimëkëmbjen e mëtejshme të ekonomisë. Në periudhën afatmesme, politika fiskale do të fokusohet në ndërtimin e një ekonomie më rezistente ndaj goditjeve dhe me norma rritjeje ekonomike më të larta dhe më të qëndrueshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle