0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Seancë e Qeverisë: Estonia do ta ndihmojë digjitalizimin e vendit

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme të rregullt të 107-të e konfirmoi tekstin e Propozim-ligjit për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për financim të njësive të vetëqeverisjes lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle