Ballkan SQBallkan.portal SQ

Seancë e Këshillit kroat për siguri kombëtare për situatën në forcat e armatosura dhe konfliktin në kreun shtetëror

Pas seancës së sotme të Këshillit për mbrojtje të Kroacisë, në vijim është takimi i  Këshillit për siguri kombëtare, në të cilin do të bisedohet për situatën në forcat e armatosura - temë për të cilën erdhi deri në konfliktin publik, midis konfliktit publik në mes të kreut shtetëror, njofton HRT. Ndër të tjera, kontesti shkaktoi edhe për shkak të vendimit të ministrit të Mbrojtjes të pensionimit të batalionit për Gardë të nderit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle