0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Seancë e Gjykatës Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese sot do të mbajë seancë ku do të diskutojë për iniciativën me të cilën nenet e kontestuara 174, paragrafët 8 dhe 9 dhe neni 176 paragrafi 3 të Ligjit për arsim të lartë si të paharmonizuar me nenin konkret të Kushtetues që është operacionalizuar me nenin 151 të Ligjit për marrëdhënie pune.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle