0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQLink i drejtpërdrejtë SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

SASHK-u dhe MPPS-ja u morën vesh, nuk do të ulen pagat për të punësuarit në kopshte të cilët ishin në grevë

- Ministria e Punës dhe Politikës Sociale dhe SASHK-u i nënshkruan ndryshimet dhe plotësimet e marrëveshjes kolektive me të cilën rregullohet pagesa e pagave dhe kontributeve gjatë kohës së grevës, pas çka ato do të dërgohen në Gazetën Zyrtare. Përveç nënshkrimit të ndryshimeve dhe plotësimeve, MPPS-ja dhe SASHK-u janë marrë vesh që deri në fund të majit të miratohet edhe marrëveshja e re kolektive.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle