0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Sanksionohen 214 motoçiklistë, merren nëntë motoçikleta

- Në kuadër të aksioneve të përforcuara kontrolluese në territorin e shtetit, policia dje sanksionoi 214 shoferë të motoçikletave. Prej tyre, 128 shoferë nuk kanë shfrytëzuar helmetë mbrojtëse gjatë vozitjes, 39 kanë vozitur pa patentë shoferi, nëntë motoçikleta janë marrë për shkak të skadimit të patentës së shoferit dhe shkaktim të zhurmës së madhe, ndërsa janë sanksionuar edhe kundërvajtje të tjera.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle