0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Sanksionohen 156 shoferë për tejkalim në mënyrë të parregullt në territorin e tërë shtetit

Gjatë ditës së djeshme  në periudhën nga ora 07:00 deri më ora 12:00 Ministria e Punëve të Brendshme realizoi kontrollim të përforcuar aksional për sanksionimin e shoferëve të cilët kryejnë tejkalime në mënyrë jo të rregulltë në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Gjatë këtij kontrolli janë sanksionuar gjithsej 156 shoferë, prej tyre në territorin e SPB Tetovë 40, poashtu në teritorin e SPB Ohër 40, në territorin e SPB Shkup 24 shoferë...

Shkup, 18 dhjetor 2021 (MIA) – Gjatë ditës së djeshme  në periudhën nga ora 07:00 deri më ora 12:00 Ministria e Punëve të Brendshme realizoi kontrollim të përforcuar aksional për sanksionimin e shoferëve të cilët kryejnë tejkalime në mënyrë jo të rregulltë në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Gjatë këtij kontrolli janë sanksionuar gjithsej 156 shoferë, prej tyre në territorin e SPB Tetovë 40, poashtu në teritorin e SPB Ohër 40, në territorin e SPB Shkup 24 shoferë…

Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

“Apelojmë deri te të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve në trafik me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë”, theksuan nga MPB. sa/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle