Magazinë SQShkencë dhe teknologji SQ

“Samsung” patentoj celular në form të shkronjës “G”

Kompania globale për celular “Samsung” patentoj dizajn të celularit të mençur me formë të shkronjës “G”. Bëhet fjalë për celular me ekran fleksibil që hapet anash, ndërsa kur është në “pozicion të mbyllur” mbyllet kah ana e pasme e pajisjes.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle