0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Samit rinor klimatik: Sistem arsimor i cili i përfshin ndryshimet klimatike

Të rinjtë duan më shumë mundësi për ta udhëhequr agjendën për ndryshime klimatike, duan siguri se liderët politikë do të kujdesen që modelet ekonomike të menaxhimit me vendin të jenë sa më të qëndrueshme, dëshirojnë të promovohet riparimi i gjërave në vend se të hidhen dhe të krijojmë mbeturina, duan shumë më tepër energji alternative në përgjithësi dhe sistem arsimor i cili është i fokusuar dhe i përfshin ndryshimet klimatike dhe të mësojnë sa më shumë përmes përvojës praktike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle