0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Samit “Maqedonia 2025”: Zhvillimi ekonomik përmes aplikimit më të madh të teknologjive të reja, inovacioneve dhe transformimit të plotë digjital të shoqërive

Zhvillimi i përshpejtuar përmes përdorimit të teknologjive të reja, inteligjencës artificiale dhe inovacionit po bëhet një çështje gjeopolitike dhe strategjike  në shekullin e 21-të, e cila është po aq e rëndësishme për çdo vend. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të investohet  në edukimin e duhur në kohë. Pikërisht edukimi, teknologjitë e reja, si dhe përfaqësimi i duhur gjinor në shkencat teknologjike dhe informative ishin temat kryesore të paneleve  që u diskutuan  në ditën e dytë, të fundit në Samitin e sivjetëm "Maqedonia 2025".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle