0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Samit i parë kombëtar i shkollave të mesme

Në Fakultetin ekonomik pranë USHCM-së sot është mbajtur Samiti i parë kombëtar i shkollave të mesme në të cilin nxënësit e shkollave të mesme patën mundësi t'i theksojnë qëndrimet dhe propozim zgjidhjet e tyre për problemet me të cilat përballen në sistemin arsimor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle