0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Sali: Projekti për qendrën klinike diskutohet tashmë 17 vite, pengesa më e madhe deri tani ngadalë po tejkalohet

Projekti për qendër të re klinike diskutohet tashmë 17 vite, ideja fillestare është nga viti 2006-2007. Që në fillim të këtij funksioni fillova me vazhdimin e së njëjtës ide. Mirëpo, në hulumtime dhe analiza pse nuk është realizuar projekti deri më tani, rezulton se janë bërë disa tendenca për të filluar ndërtimin e asaj qendre klinike, disa analiza fizibiliteti, pastaj lokacione, pastaj diskutime, pastaj janë marrë vendime, pastaj projekte konkrete dhe del se momenti politik ka qenë vendimtar që një projekt i tillë të mos realizohet në vendin tonë, tha ministri i Shëndetësisë Bekim Sali.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle