0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Sali dhe Duxhak diskutuan për sistem shëndetësor modern, avancim të shërbimeve shëndetësore parandaluese, përkrahje për personat me aftësi të kufizuara dhe buxhetim të sektorit shëndetësor

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali në profilin e tij në Fejsbuk ka bërë të ditur se është takuar me Rosana Duxhak, koordinatore e përhershme e OKB-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut me të cilën ka diskutuar për disa tema mes të cilëve sistem shëndetësor të qëndrueshëm dhe modern, përmirësim i shërbimeve shëndetësore parandaluese, përkrahje për personat me aftësi të kufizuara dhe buxhetim të sektorit shëndetësor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle